Wednesday, November 13, 2013

2012 beyaz mobilya

Merhabalar sevgili web sitesi okurlarimiz. Yogun istek aldigimiz icin sizlere bugün 2012 beyaz mobilya makalesini sunmaya karar verdik.








 Yazının güncelini görmek için ev dekorasyonu sitemize geçiş yapabilirsiniz.            


Mobilya evlerimizin vazgeçilmez parçasıdır. Tüketici mobilya ihtiyacını maddi ve sosyal imkanları dahilinde alır ancak mobilya deyince ilk akla gelen evlilik-düğündür dolayısıyla yeni evlenecek çiftler güzel bir yuva kurmak ister. Yuvamızın ana maddelerinden biri olan mobilya sürekli kendini yenileyen, giyimde olduğu gibi farklı sezonlarda her yıl daha farklı modellerle vitrinlerde boy gösteren tüketim ürünüdür.



-->             Özellikle yeni evlenecek olan çiftler için moda çok önemli bir yere sahiptir. Bu yılın moda ayakkabısı, moda renkler ve sonuçta yılın modası olan mobilyalar. Şöyle bir bakacak olursaK 2010 yılında hakim renkler siyah ve tonları renklerdi. 2009 a gittiğimizde kavisli, yuvarlak hatlara sahip bombe kapak denilen mobilyalardı. 2011 sezonunda vitrinlerde daha çok yer bulan mobilyalar ise daha çok ahşap ceviz-beyaz modeller olmakla birlikte bembeyaz bir avangrade takımlar oldu ve olmakta. Aralık ayındayız ve Mobilya trendinin belirlendiği aralıktayız.


2012 beyaz mobilya 1






2012 Modasına bir örnek yemek oda takımı


İskelet kısmı sunta olmakla birlikte dikmeler ve kavisler ahşap güzel bir ceviz-beyaz mobilya.














              2012 Moda Mobilyalar üretici firmaların argelerinde tasarlandı ve çıktı bunu Türkiye'nin mobilya kalbi İnegöl de İnegöl Mobilya Fuarında görmüş olduk. Avangarde takımlar 2012 de de daha güzel ve yeni konseptleriyle karşımızda, Ahşap ceviz-beyaz mobilyalar da oldukça revaçta koltuk takımları olarak sa klasik mobilya ya dönüş hakim ama modern çizgilerle. Modern koltuk takımlarında ise rahatlık ön planda ve tok duruşlarında kullanılan sünger tipi daha çok 35HR olmakta. Vitrinlerin yerini alan Duvar üniteleri de bu sene vazgeçilmezlerden olacak gibi görünüyor ki bilhassa Hİgh Gloss Parlak SuntaLam yerine mdf lake kullanılan üniteler dah bi şık duruyor. Ancak fiyatta ekonomiyi istiyorsa ama zerafetten ödün vermemek istiyorsak parlak beyaz suntalam bir duvar ünitesi de gayet şık duracaktır, yanlız burada dikkat edilmesi gereken mat high gloss suntalam parlak high gloss suntalam a göre daha ucuzdur bu da en ekonomik modellerde kullanılır ve diğeri kadar zarif ve alımlı durmayacaktır.






2012 beyaz mobilya 2


 



MDF Lake boyama bir Duvar Ünitesi son derece şık duruyor.














                Bu sene evlenecekseniz ya da evinizi yenileyeceksiniz mobilya almak için tam zamanındasınız diyebilirim. 2012 sezon mobilyaları vitrinleri süslüyor ayrıca mobilya da en ciddi kampanyaların olduğu dönemdeyiz. Şunu da belirtmek isterim ki bir de BURSA da yaşıyorsanız işte mobilya çeşitliliğinin dibine vurmuşsunuz demektir. Özellikle İnegöl mobilya üretimini arkasına alan BURSA Mobilyası, perakendecileri bu işi gerçekten iyi yapıyorlar.Bursa da hemen hemen her işlek cadde de Mobilya showroom u görebilirsiniz ve hiç ummadığınız mağaza da hiç ummadığınız kalitede ve güzellikte mobilyayı bulabilirsiniz. İmkanınız yerindeyse bir de Bursa da izmir yolu üzerinde ki Mobilya Mağazalarını görmenizi tavsiye ederim. Burada İstikbal, Bellona, Doğtaş, Kilim, Yağmur, Gala ve Kelebek mobilya mağazaları olduğu gibi Yıldız Mobilya ve Safa Mobilya gibi münhasır conspt mağazalarını görebilir en güncel mobilyaları buradaki showroomlarda görebilirsiniz.










2012 beyaz mobilya 3






Sezonun koltuk takımlarında fonksiyone gözlere sahip olan koltuk ve köşeler de revaçta.






2012 beyaz mobilya 4






Çok şık bir Köşe Koltukl Takımı.










                 Sonuç olarak bu sene yine birbirinden güzel ve zarif mobilyalar alıcıları bekliyor ancak tavsiyem bu ara mobilya işini aradan çıkartmanız çünkü kampanyanın en uç noktasındaki zaman dilimindeyiz.



Bu yazi ile alakali daha fazla yazi inceleyebileceginiz guzel bir site : alfemo koltuk modelleri

No comments:

Post a Comment